Erica Lansbergen

Dierenarts

Erica Lansbergen - Dierenarts
Erica Lansbergen Dierenarts

Na mijn afstuderen als gezelschapsdierenarts ben ik, na een aantal waarnemingen, in 1996 in Nederweert komen wonen en werken.

Dierenarts zijn is een fascinerend en mooi beroep. Het zien van de relatie tussen eigenaar en huisdier is een mooi aspect. De waardering die er is voor de hulp die we geven bij een medisch probleem of gewoon een advies, zoals een lieve opmerking, het gestuurde bedankt kaartje en zo nu en dan iets lekkers dat we krijgen, vind ik na al de jaren dat ik dierenarts ben nog steeds bijzonder.

De gehele gezondheidszorg voor onze huisdieren is een wonderen wereld met veel interessante onderdelen waar ik graag mee bezig ben. De dermatologie en de chirurgie zijn mijn aandachtsgebieden. Met het huisdier als centrale punt en de eigenaar als gesprekspartner, probeer ik zo goed mogelijk, samen de zorgvraag op te lossen en uw huisdier zo gezond mogelijk te houden.

Naast mijn werk besteed ik de nodige tijd aan mijn drukke gezin met tweeling en een aantal huisdieren.  Wandelen met de honden en afspreken met vrienden zijn mijn favorieten bezigheden naast het werk en mijn gezin.