Vacatures & stage

Bij Dierenkliniek Nederweert

Dierenkliniek Nederweert is een erkend leerbedrijf voor beroepspraktijkvorming in de middelbare beroepsopleidingen. Wij staan geregistreerd bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Studenten van de opleiding paraveterinair dierenartsassistent(e) krijgen bij ons de mogelijkheid om in onze praktijk stage te lopen.

Wie zijn wij?

Dierenkliniek Nederweert is een gezelschapsdierenpraktijk met onder andere een uitgebreid in-huis laboratorium, digitale röntgen, echoapparatuur en gas-anesthesie. We vormen een hecht team van twee dierenartsen die ondersteunt worden door een aantal paraveterinairen.

Hoe ziet een stage bij ons er uit?

De dagelijkse werkzaamheden van een stagiaire bestaan grotendeels uit het assisteren tijdens spreekuren en operaties, laboratoriumonderzoeken, röntgenfoto’s maken en eventueel baliewerkzaamheden. Daarnaast komen ondersteunen ze de paraveterinaire in de dagelijkse taken zoals bijvullen, verzorgen van opnamepatiënten en schoonmaken aan bod. Je kunt in onze kliniek alles leren wat je voor je opleiding moeten kennen.

Wat zoeken wij in een stagiaire?

Het kennisniveau is niet het belangrijkste, maar je inzet en motivatie tijdens de stageperiode wel. Wanneer je 100% inzet toont, krijg je ook alle kansen om veel te leren. Er wordt ook van je verwacht dat je zelfstandig kunt werken.

Stagelopen in ons team?

Heb je interesse om stage bij ons te lopen, mail dan je motivatiebrief en CV naar ons door naar info@dierenklinieknederweert.nl. We nemen dan contact op met je voor het inplannen van een meeloopdag.

Dierenarts en teamplayer

Dierenarts en teamplayer

Zijn mensen, dieren en je beste beentje voorzetten jouw passie?